Tájékoztatjuk az "EU legislation on cookies" törvény értelmében, hogy az oldal kizárólag a működéséhez cookie-kat használhat, amely semmi személyes információt nem továbbít! 

Login Form

Üdvözölöm a Blenditák Online Magazin oldalán!

 

Magazinunk a Magyarországi "archaikus" fotográfiával foglalkozó fényképészek munkáit mutatja be. A kiadványunk oldalain a digitális fényképezés előtt használt, kézi munkával készített fényképek láthatóak, amelyek a fotográfia hőskorát idézik. Ebben a korban nem volt elegendő csak az exponálógomb lenyomása, a fényképész komoly szakmai tudással és kézi munkával állította elő a képeket.
Egy-egy bemutatott kép sok esetben akár napokig is készülhetett mire elnyerte jelenlegi formáját, de a kézzel fogható végeredmény talán megéri a fáradságos munkát. 
Remélhetőleg egyre többen nyúlnak vissza ezekhez a régi eljárásokhoz a mai rohanó világunkban.
 
A magazin ingyenes, bárki számára szabadon nézhető és terjeszthető, illetve a magazin oldalain is szerepelhetnek  fényképei. A kiadványban szereplő képek szerzői jogaival az alkotók rendelkeznek, azok további felhasználása nem megengedett!
Amennyiben Ön gyakorlója a "régi" fényképészetek valamelyik ágának és szeretne bekerülni kiadványunkba, kérem vegye fel a kapcsolatot újságunkkal.
  
Kellemes időtöltést kívánok a magazinunk lapozgatásához!
 Nagy Krisztián
szerkesztő